Вплив міжнародної інтеграції на розвиток АПК в Україні - Утєнкова, Оксана Андріївна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2021)
Результати проведеного дослідження підтверджують наукову гіпотезу про вплив економічної інтеграції на економічне зростання аграрного виробництва. На прикладі аграрного комплексу України було обґрунтовано доцільність використання механізмів міжнародної інтеграції в управлінні процесами економічної динаміки в аграрному секторі України.
Keywords: міжнародна інтеграція; розвиток; комерціалізація; інтелектуальна власність; інноваційні технології; аграрні підприємства