Особенности проведения капиллярного метода неразрушающего контроля - Глоба, Светлана Николаевна; Хорло, Н. Ф.; Стороженко, С. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
Описані капілярні методи неруйнівного контролю поверхні об'єктів. Розглянуто основні сумісні дефектоскопічні матеріали, які укомплектовують в цільові дефектоскопічні набори. Наведені також інші методи контролю поверхневих дефектів. Проаналізовано особливості проведення капілярного методу неруйнівного контролю. Виділені переваги щодо використання на практиці капілярних методів неруйнівного контролю.

The penetrate nondestructive testing of surface objects are described. The main defektoscope compatible materials, which are usual completed in special testing set, are considered. Other methods of surface defects control are described. The features of the penetrate nondestructive testing are analyzed. The advantages of using penetrate methods in practice of nondestructive testing are pointed.
Keywords: объект контроля; поверхностные дефекты; дефектоскопические материалы; дефектоскопический набор; поверхностные методы НК