Здоров'я нації і вдосконалення фізкультурно-спортивної освіти. 2023 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Збірник містить матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, в яких подано стислий виклад доповідей її учасників. У доповідях висвітлено актуальні проблеми, напрями та перспективи їх вирішень у галузі фізкультурно-спортивної освіти та здоров’я населення. Рекомендовано для провідних науковців, викладачів, аспірантів, тренерів, інструкторів та всіх, хто цікавиться здоров’ям та спортом.
Health of nation and improvement of physical culture and sports education
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; здоров'я нації; фізкультурно-спортивна освіта; фізичне виховання; підготовка професійна; підготовка фахівців; професійний спорт; дитячо-юнацький спорт; медико-біологічні аспекти; психологічні аспекти; педагогічні аспекти; менеджмент фізкультурно-оздоровчої діяльності