Маринін, А. І.2017-10-252017-10-252009Маринін А. І. Застосування електрогідравлічного ефекту для інтенсифікації процесу активації водно-вапняної суспензії в буряко-цукровому виробництві / А. І. Маринін // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2009. – № 45. – С. 120-124.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/32266В статті показано застосування електрогідравлічного ефекту для інтенсифікації процесу активації водно-вапняної суспензії що застосовується в буряко-цукровому виробництві для очищення дифузійного соку. Отримані результати свідчать про перспективність цього способу як способу активації водно-вапняної суспензії за рахунок подрібнюючої дії на оброблюваний об’єкт.The method of the electrohydraulic effect application for the intensification of the water-lime suspension activation process. The said suspension is widely used in beet sugar production for the purification of raw sugar juice. The results obtained prove that this method has sound perspectives, since it helps increase activation of water-lime suspension due to the pounding effect on the processed object.ukтверда фазав'язкопластична рідинаактивністьочищенняЗастосування електрогідравлічного ефекту для інтенсифікації процесу активації водно-вапняної суспензії в буряко-цукровому виробництвіArticle