Філософія в сучасному світі - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016)
Збірник містить матеріали міського міжвузівського науково-практичного семінару присвяченого Всесвітньому дню філософії та 20-річчю факультету соціально-гуманітарних технологій Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", в яких подано стислий виклад доповідей та повідомлень його учасників. У доповідях висвітлені актуальні філософськи проблеми сучасного суспільства, розвитку філософії науки і техніки, правові та соціокультурні питання української держави. Рекомендовано для провідних науковців, викладачів, аспірантів, а також всіх, хто цікавиться філософськими проблемами сучасності.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; філософія; філософські проблеми науки; філософські проблеми техніки; філософські проблеми права; філософські проблеми держави; культурні традиції України; соціокультурні питання