Удосконалення методики оцінки економічної ефективності виробничої діяльності - Ярова, В. І.; Отінова, К. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто економічну сутність ефективності господарської діяльності і методичні підходи до її оцінки з урахуванням ступеня результативності використання фінансовогосподарських ресурсів виробничих підприємств.

The economic essence of efficiency of economic activity and methodical going is considered near its estimation taking into account the degree of effectiveness of financial and economic resources of industrial enterprises.
Keywords: ресурсний потенціал підприємства; виробничо-господарська діяльність; виробничі підприємства; конкурентоспроможность; фінансова стійкість