Газопаротурбінна установка з використанням надлишкової насиченої води в її циклі - Лисих, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У газопаротурбінних установках температура відпрацьованих газів після котла-утилізатора залишається досить високою 160-170 °С. В статті розглядається спосіб зниження цієї температури.

In gaz turbine plants temperature of exhaust gases after recovery boiler remains high 160-170 °C. The article reviews a way to reduce this temperature.
Keywords: утилізація теплоти; енергозбереження; відпрацьовані гази; температура; gas steam plant; heat utilization; energy saving