Логістика підприємств молокопереробної промисловості - Лядська, Ксенія Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2016)
Досліджено основні проблеми молокопереробної галузі. Обґрунтовано основні етапи формування логістичних систем та концепцій підприємств молокопереробної промисловості. Доведено роль та значення концепцій логістики в забезпеченні ефективності функціонування підприємств.

The basic problems of milk processing industry. The basic stages of logistics systems and concepts of milk processing. Has been proved the role and importance conceptions of logistics in ensuring the efficiency of enterprises.
Logistics of enterprises of milk processing industry
Keywords: молокопереробне підприємство; логістична система; логістична концепція; milk processing enterprises; logistics system; logistics concept