Легка атлетика з методикою викладання - Арабаджи, Анна Юріївна; Казак, Володимир Юрійович; Фоменко, Вікторина Вікторівна; Федорина, Тетяна Євгеніївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
Конспект лекцій – є структурною одиницею навчально-методичного комплексу забезпечення дисципліни відповідно до Положення «Про навчально-методичний комплекс дисципліни» НТУ «ХПІ», затвердженим Вченою радою НТУ «ХПІ» від «01» грудня 2023 р. Протокол № 10 та введеним в дію наказом ректора від « 04 » грудня 2023 р. № 458 ОД. Навчально-методичні матеріали лекцій з дисципліни «Легка атлетика з методикою викладання» забезпечують здобувачу освіти засвоєння теоретичної складової навчальної дисципліни. У якості навчально-методичних матеріалів лекцій використовується авторський конспект лекцій, який має містити тематичний план кожної лекції, виклад навчального матеріалу, рекомендовані джерела інформації до тем відповідних лекцій (конспект за темами лекцій розроблений у вигляді текстового документа та у вигляді слайдів презентацій).
Keywords: конспект лекцій; легкоатлетичні змагання; фізична культура; спорт; стрибки; метання; спортивна ходьба; біг