Іглін, Сергій ПетровичБухкало, Світлана ІванівнаОльховська, Вікторія ОлегівнаАртеменко, В. Г.Ващенко, А. Р.Татарінова, О. І.Велетнюк, Д. Є.Подкоритов, М. Я.Якушенков, О. Д.2021-05-242021-05-242021Деякі релогічні характеристики різновидів майонезів / С. П. Іглін [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – С. 157.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/52777ukдеформаціянапругахарчові технологіїненьютонівське середовищеДеякі релогічні характеристики різновидів майонезівThesishttps://orcid.org/0000-0002-1389-6921