Текст лекцій з дисципліни "Страховий менеджмент" - Татаринцева (Курбатова), Юлія Леонідівна; Назарова, Тетяна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Конспект лекцій містить основні питання теорії та практики страхового менеджменту. Дисципліна є однією з основних нормативних дисциплін, що викладаються студентам магістратури на п'ятому році навчання. Курс призначений для формування у студентів знань щодо підготовки та реалізації управлінських рішень, що забезпечують раціональне формування та використання потенціалу страхових компаній та гармонізацію фінансових інтересів споживачів страхових послуг, власників і персоналу страхових компаній, посередників і держав.
Keywords: текст лекцій; менеджмент; страхування; страховий менеджмент; управління; управлінські рішення