Покращення автомобільних доріг завдяки інвестиціям у майбутньому - Горбунов, Микола Петрович; Дятлова, В. О. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті досліджуються основні тенденції для покращення автомобільних доріг шляхом залучення інвестицій. Проаналізовані принципи проведення торгів для підрядних організацій. Розглянута процедура закупівль товарів, робіт і послуг.

The paper examines the main trends to improve roads by attracting investment. Principles of tendering for contractors. The procedure of purchasing goods and services.
Keywords: торги конкурсні; закупівля; інвестування; improved roads; investment