Науменко, Д. С.Масалітіна, Наталія ЮріївнаБлизнюк, Ольга МиколаївнаЧернявська, Світлана Миколаївна2024-01-222024-01-222021Фізико-хімічні основи керування процесом формуванням наноструктури вершкового масла / Д. С. Науменко. Н. Ю. Масалітіна, О. М. Близнюк, С. М. Чернявська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 200 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/73205ukрослинні жирихарчова промисловістьекстракт цикоріюхарчові добавкизберігання маслаФізико-хімічні основи керування процесом формуванням наноструктури вершкового маслаArticle