Стандарти для малого і середнього бізнесу: переваги в порівнянні з повною версією МСФЗ - Давидюк, Тетяна Вікторівна; Мельник, О. І. (Вінницький фінансово-економічний університет, 2014)
У статті наведено порівняльний аналіз стандартів для малого і середнього бізнесу (далі – МСБ) з повною версією МСФЗ; визначено переваги складання фінансової звітності із застосуванням принципів бухгалтерського обліку для підприємств МСБ; розглянуто шляхи переходу на МСФЗ для МСБ; досліджено перелік основних проблем застосування МСФЗ на різних етапах впровадження.

Globalization of the world economy, the need to strengthen the protection of investors and transparency of international capital markets led to the development of new approaches to improving the methodology of economic disclosure of information about the entity. Application of International Financial Reporting Standards (hereinafter - IFRS) and should be the basis for a wide range of needs of users of financial statements economic information.
Standards for small and medium enterprises: advantages over full version of IFRS
Keywords: міжнародні стандарти; фінансова звітність; малий і середній бізнес; бухгалтерський облік; International Financial Reporting Standards; Small and Medium Business; international accounting standards; small business; financial statements