Фінансування інноваційної діяльності підприємств в Україні - Кутова, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті аналізуються існуючі джерела фінансування інноваційної діяльності, виявляються позитивні сторони та недоліки при тому чи іншому методі фінансування. Виявлено проблеми, пов’язані з фінансуванням інноваційної діяльності та рекомендації щодо покращення стану.

The article analyses the existing sources of financing of innovative activity, identified the positive aspects and drawbacks when a particular method of financing. Identified problems associated with the financing of innovation activities and recommendations for improvement
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; інноваційні проекти; фінансування; financing; innovation; innovation activities