Методологія проведення експерименту - Томашевський, Роман Сергійович; Шевченко, Сергій Юрійович; Черкашина, Вероніка Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Призначенні для: використовування методів та засобів наукових досліджень. Базовими дисциплінами для успішного засвоєння програмного матеріалу дисципліни є: алгоритмізація та програмне забезпечення, теорія автоматичного керування. Дані навчальні вказівки забезпечують формування таких компетенцій: здатність використання основ наукових досліджень для створення нових та удосконалення існуючих технологічних систем, пошуку оптимальних методів їх експлуатації; здатність виконувати теоретичні дослідження методами класичних наук.
Keywords: методичні вказівки; вимірювальні прилади; довірча ймовірність вимірювання; похибки вимірювань; інтервали; математичні дані