Актуальність створення дистанційного курсу "Цивільна безпека для абітурієнтів" - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Твердохлєбова, Аліна Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2016)
Дистанційний курс "Цивільна безпека для абітурієнтів" створений для школярів старших класів, випускників шкіл. Метою навчання в курсі для абітурієнта є отримання інформації про спеціальність, практичних навичок безпечної щоденної поведінки, оволодіння прийомами здійснення долікарняної допомоги постраждалим у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: дистанційний курс; абітурієнт; цивільна безпека