Кричковська, Лідія ВасилівнаОвсяннікова, Тетяна Олександрівна2020-03-302020-03-302016Кричковська Л. В. Вплив молочної кислоти у складі дріжджів Saccharomyces cerevisiae на мікроорганізми, що викликають картопляну хворобу хліба / Л. В. Кричковська, Т. О. Овсяннікова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 264.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/45349ukхлібобулочні виробижиттєдіяльність мікроорганізмівінфекціяборошнозахворювання хлібуречовини-консервантипшеничне борошномікрофлораВплив молочної кислоти у складі дріжджів Saccharomyces cerevisiae на мікроорганізми, що викликають картопляну хворобу хлібаThesis