Особливості ресурсного потенціалу торговельних підприємств України - Краснокутська, Наталія Станіславівна (Український культурологічний центр, 2010)
У статті запропоновано інформаційно-методичне забезпечення дослідження ресурсного потенціалу торговельних підприємств. Визначено основні тенденції розвитку та особливості структури ресурсного потенціалу торговельних підприємств різних форматів і спеціалізації. Розроблено економіко-математичні моделі залежності обсягів товарообороту торговельних підприємств від вартості елементів їх ресурсного потенціалу.

The article suggested information and methodological support of resource potential research of trade enterprises. The tendencies of its development are exposed in trade. The features of the resource potential structure of trade enterprises of different sizes and specializations are certain. The economic-mathematical models of dependence of the trade turnover from the cost elements of resource potential are worked out.
Features of resource potential of trade enterprises of Ukraine (empiric analysis)
Keywords: ресурси; вартість; роздрібний товарообіг; непродовольчі сегменти; вартісна оцінка; репутаційний потенціал; potential; resources; trade enterprise; cost