Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес. Частина 2 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2015)
Збірник містить тези доповідей студентів і аспірантів – учасників щорічної Міжнародної науково-теоретичної конференції, присвяченої актуальним проблемам гуманітарної підготовки майбутніх фахівців, які становитимуть інтелектуальну еліту та впливатимуть на подальший розвиток економіки, соціальної та культурної політики своїх країн. Для студентів, аспірантів, викладачів, усіх, хто досліджує злободенні історичні, філософські, психолого-педагогічні, морально-етичні, політико-правові, мовознавчі, соціально-економічні проблеми сучасного українського суспільства.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; конференція з гуманітарної підготовки фахівців; гуманітарно-технічна еліта; економічний розвиток; соціальні проблеми; політичні проблеми; проблеми формування громадянського суспільства; проблеми формування правової держави