Особливості методичної роботи в умовах інформаційного простору - Шевченко, Л. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто особливості організації методичної роботи в умовах розроблення та впровадження інформаційного освітнього середовища навчального закладу, методику проведення мультимедійних лекцій та відео конференцій.

Special features of organization of methodical work under conditions of development and introduction of information and educational space of higher educational establishment and methods of creating of multimedia lectures and videoconferences are described in the article.
Special features of methodical work according to the information space
Keywords: навчальний заклад; інформаційне освітнє середовище; компетентність педагога; інформаційно-комунікаційні технології; мультимедійні лекції; відео конференції