Результати експлуатаційних випробувань відновлених електричних контактів контакторів ЕКГ-8Ж електровозів змінного струму - Тетерко, Олександр Анатолійович (НТУ "ХПІ", 2007)
В роботі представлені результати експлуатаційних випробувань електричних контактів контакторів з дугогашенням ЕКГ-8Ж електровозів змінного струму відновлених напайками з різних матеріалів. Наведені результати вимірювань перехідного опору головних і розривних контактів після експлуатації.

In the work, results of operational tests of electric contacts of AC locomotive contactors EKG-8 are presented, the contacts recovered through brazing with different materials. Results of measurement of transitional resistance of the main and break contacts after exploitation are given.
Results of operational tests of recovered electric contacts of EKG-8 contactors in alternating current electric locomotives
Keywords: контролер ЕКГ-8Ж; розмикаючі контакти; схема контактора; електрична дуга; дугова ерозія; electric contacts; contact materials; break contacts; contact brazing; main contacts