Особливості встановлення цін на науково-технічну продукцію - Климентова, Марія Віталіївна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
Запропоновано визначати науково-технічну продукцію як таку, що містить в собі нові знання або рішення, нові ідеї та науково обґрунтовані практичні методи діяльності, зафіксовані на будь-якому носії інформації, а також моделі, моделі, зразки нових виробів, матеріалів і речовин. При встановленні цін на науково-технічну продукцію її виділяють в особливу групу, що обумовлює специфічні особливості ціноутворення
Keywords: ціноутворення; наука; техніка; дослідження; ринок; попит; пропозиція