Визначення категорії аерозольного розпилювача - Кузін, Дмитро Костянтинович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Штучні аерозолі знаходять широке застосування в багатьох областях людської діяльності: у хімічній, харчовій, парфумерно-косметичній, буді- вельній промисловості, медицині, сільському господарстві і т. д., що обу- мовлене їх високою ефективністю. Artificial aerosols are widely used in many areas of human activity: in the chemical, food, perfumery and cosmetic, construction industry, medicine, agriculture, etc., due to their high efficiency.
Keywords: аерозольний розпилювач; теплота згоряння; aerosol sprayer; heat of combustion