Підвищення експлуатаційної надійності маслонаповненого високовольтного обладнання електричних мереж та систем на основі контролю стану ізоляції - Загайнова, Олександра Анатоліївна; Сердюкова, Галина Миколаївна (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2017)
Запропоновано алгоритм підвищення експлуатаційної ефективності ізоляції конденсаторного типу високовольтних вводів на основі контролю стану ізоляції, який враховує особливості старіння ізоляції на тривалих інтервалах експлуатації.

An algorithm is suggested for increasing the operational efficiency of insulation of the capacitor type of high-voltage bushings on the basis of the control of the state of insulation, taking into account the features of aging of insulation at long service intervals.
Increase of operational reliability of oil-filled high-voltage equipment of electrical networks and systems based on insulation condition monitoring
Keywords: електроенергетика; напруга; трансформатори; струм; регресійний аналіз; electric power industry; high-voltage; transformers; current; regression analysis