Аналіз тарифної політики в регіональній системі теплових мереж - Гаврикова, Аліна Олегівна (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті аналізується тарифна політика в системі теплових мереж. А також запропоновані рішення за виявленими проблемами у теплових мережах.

The article examines the tariff policy in a system of heat supply networks. As well as proposed solutions to identified problems in heat networks.
Keywords: теплопостачання; газ природний; опалювання; економіка України; енергія теплова; ціна; імпорт; ресурси енергетечні; ресурси паливні