Дослідження впливу легування вольфрамом на структуру та механічні властивості залізних сплавів - Шиятий, Владислав Олександрович (BoScience Publisher, 2024)
У даній роботі досліджується вплив легування вольфрамом на структуру та механічні властивості залізних сплавів. Представлено результати аналізу мікроструктури та фазового складу, що утворюються в результаті легування, а також досліджено механізми диспергування зерен при термічній обробці. Отримані дані свідчать про покращення механічних характеристик залізо-вольфрамових сплавів, що дозволяє рекомендувати їх для застосування в умовах підвищених навантажень.
Keywords: залізо-вольфрамові сплави; легування; диспергування зерен; термічна обробка; механічні властивості