Елементи танцю як засіб рекреації під час занять зі студентами спеціальної медичної групи - Дегтярьова, Ірина Вікторівна; Гасан, Юлія Миколаївна; Войда, Алла Анатоліївна (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2023)
Вивчені та проаналізовані знання, підходи, методи проведення занять у спеціальних медичних групах, та особливості таких занять, а також знайдені обґрунтування щодо можливості та необхідності введення елементів танцю на заняттях з фізичного виховання в спеціальних медичних групах.
Keywords: фізичне виховання; студенти; навчальні заняття; бальні танці; physical education; students; educational employment; ballroom dances