Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Теорія та практика міжнародного консалтингу" - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання (РГЗ) з курсу «Теорія та практика міжнародного консалтингу» укладено з метою надання практичної допомоги студентам очної форми навчання, що готуються до складання екзамену. Контрольні завдання укладено згідно з робочою програмою з урахуванням різних розділів та тем лекційного курсу. Перш ніж почати виконувати РГЗ, студент повинен обов’язково прослухати установчі лекції та закріпити теоретичний матеріал на практичних заняттях. Після прослуховування установчих лекцій студент має право бути допущеним до складання екзамену. Умовою допуску до екзамену є вчасно подана РГЗ з дисципліни. РГЗ розглядається як різновид самостійної роботи студентів, що спрямована на формування вмінь самостійно працювати з теоретичним матеріалом, аналізувати найважливіші категорії дисципліни, встановлювати взаємозв’язок між її головними поняттями. У ході виконання РГЗ студент має навчитися визначати практичну спрямованість та значущість дисципліни, її зв’язок з іншими науками. Ознайомившись із тематикою РГЗ, студент виконує той варіант завдання, що відповідає його порядковому номеру у переліку студентів групи.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; бізнес; міжнародне виробництво; ринкові відносини; підприємницька діяльність; управління