Особливості встановлення ціни безпатентної ліцензії в концепції бренд-стратегії підприємства - Лялько, Кирило Андрійович; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет науки і технологій, 2025)
У доповіді аналізуються особливості встановлення ціни безпатентної ліцензії в контексті бренд-стратегії підприємства. Розглядаються ключові фактори, які впливають на формування цінової політики для безпатентних ліцензій, включаючи ринкові умови, конкурентне середовище та споживчий попит.
Keywords: безпатентна ліцензія, ціноутворення, бренд-стратегія, конкурентне середовище, споживчий попит, ринкові умови