Бочкарев, Сергій ВолодимировичКричковська, Лідія ВасилівнаМатвєєва, Тетяна Вікторівна2022-06-232022-06-232016Бочкарев С. В. Обґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінності / С. В. Бочкарев, Л. В. Кричковська, Т. В. Матвєєва // Бъдещите изследвания – 2016 : материали за 12-ти Междунар. науч. практ. конф., 15-22 февруари 2016. Т. 8 : Лекарство. Биологии. Химия и химически технологии. – София : Бял ГРАД-БГ, 2016. – С. 70-73.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57393ukхарчуванняполіненасичені жирні кислотиамінокислотиспортсменифізична культураолійне насінняОбґрунтування компонентного складу спеціалізованого жирового продукту підвищеної біологічної цінностіThesishttps://orcid.org/0000-0003-4399-7907https://orcid.org/0000-0002-3867-8146