Актуальні проблеми підвищення безпеки життєдіяльності студентської молоді у процесі фізичного виховання - Русанов, М. Г.; Ремзі, І. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розповідається про негативні тенденції у взаємодії суб'єктів навчально-виховного процесу щодо забезпечення необхідного рівня безпеки учнів на заняттях з фізичної культури та способи їх подолання. Презентується нове навчально-методичний посібник з безпеки життєдіяльності учнів для вчителів фізичної культури

Article deals with negative tendencies in educational process subjects’ interaction aimed at ensuring of necessary level of students’ safety during physicaltraining and with ways of its’ overcoming. A new textbook on
Keywords: охорона праці; безпека життєдіяльності; травматизм; суб'єкт навчально-виховного процесу; методи фізичного виховання; occupational safety and health; life safety; traumatism; educational process subject; methods of physical training; прийоми фізичного виховання; technique of physical training