Програма розрахунку і робота біоустановки в безперервному режимі - Куріс, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті описано програму розрахунку параметрів і умови роботи в безперервному режимі біоустановки по перевиборці біомаси.

In the article the program of calculation of parameters and condition is described robots in the continuous mode of biosetting on processing of biomass.
The program of calculation and condition of work of biosetting is in the continuous mode
Keywords: біоустановка; біомаса; біогаз; біореактор