Програмування мовою C# Visual Studio 2019. Частина 2 - Соловей, Людмила Валентинівна; Мірошніченко, Наталія Миколаївна; Бабак, Тетяна Геннадіївна (My University, 2022)
Лабораторний практикум присвячений вивченню мови програмування С# Visual Studio.NET 2019. Наведено велику кількість прикладів написання програм різної складності. До прикладів надаються пояснення. Усі програми забезпечені результатами виконання. До кожної теми подані практичні завдання для виконання лабораторних робіт. Матеріал розміщено за принципом поступовості, починаючи з основ до більш складних можливостей мови програмування С #. Призначено для студентів хімічних спеціальностей, у тому числі для іноземних студентів.
Keywords: лабораторний практикум; інформаційні технології; комп'ютерні системи; методи; рядки; класи; файли