Варич, В. О.Бочкарев, Сергій ВолодимировичБєлінська, Анна ПавлівнаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2022-06-212022-06-212019Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів / В. О. Варич [та ін.] // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів 8-ї Міжнар. наук.-техн. конф., 5-6 листопада 2019 р.– Київ : НУХТ, 2019. – С. 438-440.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57338ukхарчова промисловістькремові цукеркикондитерські виробихімічне виробництвоБілково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменівThesis