Алгоритм керування якістю поверхневого шару оптичних матеріалів при електронно-променевій мікрообробці - Щерба, А. І.; Канашевич, Г. В.; Дробот, І. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Побудована математична модель задачі теплопровідності для оптичного матеріалу і рухомого електронного потоку на етапах нагріву та електронно-променевої мікрообробки (ЕПМ) та представлена нова постановка задачі теплопровідності з врахуванням леткості матеріалу розплаву ЕПМ. Розроблений алгоритм керування якістю поверхневого шару оптичних матеріалів ЕПМ

Is built the mathematical model of heat conduction task for an optical material and the electron stream moving at the stages of heating and electron-radial stream micromachining (ESM) and presented a new formulation of the heat conduction task, taking into account a volatility of fusion material of ESM. An algorithm is made for ruling of the quality of the surface layer of optical materials ESM
Keywords: теплопровідність; нагрів; матеріал розплаву; моделювання; мікрооптика; поверхня плати