Фінансова стійкість підприємства як одна із складових його економічної безпеки - Мелень, Олена Валентинівна; Сидоренко, Ю. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті досліджено науковий доробок щодо сутності понять фінансової стійкості та економічної безпеки підприємства. Показано істотність фінансової стійкості як складової економічної безпеки підприємства.

Scientific use in the area essense of concepts the financial stability and economic security is investigational in the article. The significance of financial stability as a component of economic security is rotined.
Keywords: незалежність фінансова; платоспроможність; ризики фінансові; financial stability; economic security; financial independence