Технічні вимоги до редукторів зубчастих високошвидкісних спеціального призначення - Власенко, В. М.; Фей, В. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті представлені технічні вимоги до редукторів зубчастим високошвидкісним спеціального призначення.

The paper presents specifications for high-speed gear reducers of special purpose.
Specifications for high-speed gear reducers of special purpose
Keywords: механічні приводи; косозубі редуктори; стандарт; збереження енергії; захист довкілля