Комплексна фрита для одержання матового емалевого покриття - Брагіна, Людмила Лазарівна; Саввова, Оксана Вікторівна; Шалигіна, Оксана Володимирівна; Соболь, Наталія Петрівна; Городнічева, Ірина Володимирівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2006)
Комплексна фрита для одержання матового емалевого покриття на маловуглецевій сталі, яка містить стандартну покривну фриту та цинкотитанову фриту, що містить оксид кремнію та натрію, яка відрізняється тим, що цинкотитанова фрита містить компоненти при наступному співвідношенні, мас. %: SiO₂ 45-50; Na₂O 15-25; ТіО₂ 15-20; ZnO 10-20, при співвідношенні стандартної покривної фрити та цинкотитанової фрити 1:1 та при співвідношенні у цинкотитановій фриті оксидів ТіО₂/Na₂O≤1.
Keywords: патент; винахід; захист від корозії; декоративні властивості; цинкотитанова фрита