Історіографія модернізації військової освіти під впливом розвитку танкобудування в XX столітті - Криленко, Іван Михайлович (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті проведений історіографічний огляд модернізації військової освіти під впливом розвитку танкобудування в ХХ столітті з позицій загальнонаукової методології, яка прийнята в сучасних наукових дослідженнях.

This article is described the historical modernization of officer training under influence of development the tank’s building in twentieth century. It’s analyzed from position of common methodology used in modern researches.
Keywords: Збройні Сили України; підготовка військових фахівців; воєначальники; історія науки; вчені; військово-навчальні заклади