Інформаційне дослідження структури ринку праці - Кучинський, Володимир Анатолійович; Перерва, Петро Григорович (Київський національний університет культури і мистецтв, 2021)
Доведено, що завдання держави полягає в тому, щоб врахувати в механізмі зайнятості співіснування двох систем відносин – адміністративних і економічних з використанням всіх можливостей державного сектора економіки у розв'язанні проблем та всіляко сприяти створенню ринкового сектора економік.
Keywords: інформаційне забезпечення; підприємства; трудові відносини; робоча сила; попит