Склоемалева фрита подвійного призначення - Брагіна, Людмила Лазарівна; Шалигіна, Оксана Володимирівна; Покроєва, Яна Олександрівна; Воронов, Геннадій Костянтинович (ДП "Український інститут промислової власності", 2009)
Склоемалева фрита подвійного призначення, що містить оксиди Na₂O, К₂О, СаО, В₂О₃, SiO₂, Fe₃O₃, MnO₂, NiO, CuO та F, яка відрізняється тим, що додатково містить оксиди кобальту СоО та барію ВаО при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: (Na₂O+K₂O) 12,0-28,0; (СаО+ВаО) 1,1-11,6; В₂О₃ 11,0-28,0; SiO₂ 36,0-52,0; (Fe₃O₃+MnO₂+NiO+CoO+CuO) 0,5-12,5, F 0-4,0, при цьому (CoO+NiO) 0,5-1,2.
Keywords: патент; корисна модель; порошкове електростатичне нанесення; оксиди кобальту; оксиди барію