Методичні вказівки до розрахункових завдань "Визначення характеристик інформаційного поля засобів відображення інформації" - Сіренко, Микола Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Розрахункове завдання «Визначення характеристик інформаційного поля засобів відображення інформації» передбачено навчальною програмою дисципліни «Реєстрація та відображення інформації» і спрямовано на теоретичну і практичну підготовку магістрів спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» з проектування засобів відображення цифрової, буквеної і символьної інформації. Воно структурно складається з 6 розділів, які потрібно послідовно вивчити, виконати завдання і захистити (відповісти на контрольні запитання) на навчальних тижнях семестру, вказаних в табл. 1. складається з 6 розділів, які потрібно послідовно вивчити, виконати завдання і захистити (відповісти на контрольні запитання) на навчальних тижнях семестру, вказаних в табл. 1.
Keywords: методичні вказівки; розрахункове завдання; визначення характеристик інформаційного поля; засоби відображення інформації; метрологія; вимірювальна техніка