Загальнометодологічні принципи формування професійної компетентності майбутніх спеціалістів - Креденець, Н. Д. (НТУ "ХПІ", 2010)
Освітлюють теоретико-методологічні основи педагогічної системи формування професійної компетентності майбутніх фахівців в ході їх учбової підготовки. Розкрита роль людського чинника в учбовому процесі і показані основні дороги його інтенсифікації

Light up teoretiko-metodologicheskie bases of the pedagogical system of forming of professional competence of future specialists during their educational preparation. The role of human factor is unsealed in an educational process and the basic ways of his intensification are rotined
Obschemetodologicheskie principles of forming of professional competence of future specialists
Keywords: професійна освіта; методико-методологічні принципи; виробнича сфера; управління виробництвом; виробничий менеджмент; управління персоналом