Визначення пазового розсіювання статора асинхронного двигуна з урахуванням насичення, зігзаг-розсіювання, взаємної індуктивності фаз - Попович, Олександр Миколайович; Головань, Іван Васильович (НТУ "ХПІ", 2011)
Показана можливість урахуванням насичення, зігзаг-розсіювання і взаємної індуктивності фаз при визначенні пазового розсіювання статора асинхронного двигуна. Проведено дослідження і формування залежностей зміни індуктивності пазового розсіювання в функції зміни кута повороту ротора та величини струму в кратності до номінального

Possibility of an allowance for zigzag dispersion and mutual inductance of phases along the slot dispersion paths when determining slot dispersion in an asynchronous motor stator is shown. Studies with formation of dependences of slot dispersion inductance change versus rotor rotation angle change and versus current magnitude at a ratio to the rated value are carried out
Determination of an asynchronous motor stator slot dispersion with an allowance for saturation, zigzag dispersion, mutual inductance of phases
Keywords: кут повороту; ротор; енергоресурси; напруга; asynchronous motor; stator slot dispersion; zigzag dispersion; mutual inductance of phases; studies