Визначення граничних деформацій бічної поверхні циліндричних зразків під час вісесиметричного осадження за допомогою імітаційного моделювання - Михалевич, В. М.; Добранюк, Ю. В.; Трач, Є. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
Детально розглянуто задачу визначення НДС та граничних деформацій матеріалу бічної поверхні циліндричних зразків під час вісесиметричного осадження із використанням комбінування імітаційного та експериментально-аналітичного моделювань.

Definition problem of the deformation's mode and ultimate strain of a lateral surface's material of cylindrical patterns during axial-symmetrical compression with use of a combination of imitating and experimentally analytical modelling is in detail considered.
Keywords: експериментально-аналітичне моделюваня; імітаційне моделюваня; штампування; прокатка; комбінована методика