Экстракция данных для пинч-анализа производства карбамида на агрегате АК-70 - Ульев, Леонид Михайлович; Яценко, Оксана Александровна (НТУ "ХПИ", 2013)
Мета даного проекту полягає в дослідженні процесу виробництва гранульованого карбоміду на агрегаті АК-70. Визначенні всі технологічні потоки, які необхідні для інтеграції процесу з допомогою методу пінч-аналізу. За допомогою сіткової діаграми було розраховано існуючу рекуперацію теплової енергії. Результати даної роботи можна використовувати для аналізу енергозберігаючого потенціалу та реконструкції існуючого процесу.

The goal of this project is investigated a process of production of granular urea on the unit AK-70. Definition all the technological flows that are required for integration process by using the method of pinch analysis. Using grid diagram was calculated existing thermal energy recuperation. The results of this work can be used for analysis of energy saving potential and reconstruction of the existing process.
Data extraction for pinch analysis urea production on the unit AK-70
Keywords: промышленность; диоксид углерода; дренажные воды; сеточная диаграмма