Методичні вказівки до проведення практичних занять з вищої математики за темою "Невизначений інтеграл" - Черногор, Тетяна Тимофіївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Методичні вказівки розроблені як продовження серії "Практичні заняття з вищої математики" та призначені для молодих викладачів та студентів, у тому числі тих, що навчаються за особистим навчальним планом. Методичні вказівки до проведення практичних занять з теми "Невизначений інтеграл" складаються з 7 практичних занять та охоплюють навчальну програму з курсу вищої математики для студентів усіх спеціальностей факультетів МТ, МБ, ЕМБ, Е, АП, ТОР та ТНР, КІТ.
Keywords: вища математика; інтеграли; невизначений інтеграл; табличні інтеграли; інтегрування частинами; раціональні дроби; тригонометричні функції