Урахування потенціалу взаємодії часток в геометричному моделюванні поверхні після деформації - Охотська, Олена Вадимівна (Київський національний університет будівництва і архітектури, 2012)
В роботі розглядаються різновиди потенціалів взаємодії часток з ціллю визначення найбільш практичного у використанні в розрахункових роботах.

The varieties of potentials of co-operation of parts are in-process examined in a geometrical design with the purpose of determination most practical using in calculation works.
Account of potential of co-operation of parts in geometrical design of surface after deformation
Keywords: система нелінійних рівнянь; пружна деформація; метод Верля; модифікований потенціал; сплайновий потенціал; потенціал Ленарда-Джонса