Методичні вказівки до виконання економічної частини магістерської роботи - Гаврись, Ольга Олександрівна; Гаврись, Микола Олександрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Магістерська дипломна робота повинна всебічно характеризувати якість набутих студентом за час навчання знань, тому головним завданням даних методичних вказівок є узагальнення знань, які було отримано студентами спеціальності "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" при вивченні ними економічних дисциплін. Виконання економічної частини магістерської роботи дасть змогу перевірити здатність студентів застосовувати набуті знання на практиці у відповідності з темою дослідження. Метою економічної частини цієї роботи, яку рекомендується назвати "Організаційно-економічне обґрунтування", є виконання студентом комплексу розрахунків та обґрунтувань, що пов'язані з темою диплому.
Keywords: дипломна робота; магістерська робота; економічна частина роботи; стратегія маркетингу; ринок збуту